Pienet tilaukset

Pienet tilaukset kirjeitse.

Oletko huomannut että voit tilata pienet tilauksesi nyt myös kirjeenä alhaisemmilla toimitusmaksuilla? Uusi toimitustapa helpottaa pienten, kevyiden ja edullisten tuotteiden tilausta!

Olemme jo hetki sitten lisänneet toimitusehtoihin kirjevaihtoehdon ja kyseistä toimitustapaa voi käyttää niissä tuotteissa, jotka maksetaan etukäteen ja mahtuvat kirjeeseen kokonsa ja painonsa puolesta. Kirjetoimitus on edullinen ratkaisu kun tilataan esim. piiloventtiilien adaptereita, muutamia kappaleita venttiileitä tai jopa piiloventtiili-sarja. Mm. nämä ovat tuotteita jotka mahtuvat kirjeeseen ja näin ollen kirjelähetys on mahdollinen.

Verkkokauppa automaattisesti suosittelee pakettilähetystä, sillä se on kustannustehokkain tapa kun tuotteita tilataan hiukan enemmän. Tämän saa kuitenkin muutettua tilausvaiheessa kirjeeseen, mikäli tuotteet ovat siihen sopivia. Eli tilaus tulee tehdä normaalisti ja vaihtaa toimitustapaa, ennen kuin tilaus lähetetään ja maksetaan.

Kirjetilaukset on maksettava etukäteen. Mikäli tuotteet eivät kuitenkaan mahdu kirjeeseen, niin olemme yhteydessä asiakkaaseen tilanteesta ja jatkotoimenpiteistä. Kirjelähetysten maksimi paksuus on 3cm eikä kirjeenpaino saa ylittää 250g jotta se tulee yhdellä kirjemaksulla perille.

Lahjakortti