Rengastarvike.fi online!

Rengastarvike.fi avasi ovensa.

Rengastarvike.fi on nyt virallisesti auki.

Rengastarvike.fi on uusi rengastarvikkeisiin erikoistunut nettikauppa. Tarkoituksena tuoda helposti, edullisesti ja luotettavasti kaikki yleisimmissä rengastöissä tarvittava asiakkaiden saataville. Pääsääntöisesti pyrimme palvelemaan pieniä rengasliikkeitä ja -pajoja, mutta unohtamatta myös isoimpia toimijoita.

Panostamme laatuun ja helppouteen. Tuotteemme ovat monelta osin tunnettujen tekijöiden tuotteita, mutta eri brändillä tai brändittömiä. Monet rengasalan firmoista ovat ulkoistaneet tuotannon halvempiin maihin, joista näitä tuotteita voi käytännössä katsottuna tilata jokainen, näin myös myymämme varusteet. Osa tuotteista on 1:1 merkkivalmistajien tuotteita ja osa vastaavia tuotteita, mutta laadusta tinkimättä.

Pääideanamme on tuoda kustannussäästöjä niihin rengasalantöihin jotka käytännössä ei näy asiakkaan kukkarossa tai valinnoissa, vaan missä rengasliikkeet voivat säästää sievoisia summia kohdistaessaan varustehankinnat oikeaan paikkaan. Parhaimpana esimerkkinä ovat rengaspainot, asiakas harvoin näkee eroa markkinoiden kalleimman ja halvimman tuotteen välillä, joten miksi käyttää rengaspainoina kultaa kun tina ajaa saman asian?

Valikoimamme on alkuun suppea, mutta laajenee hiljalleen enemmän ja enemmän. Nettikauppaan päivitetään tuotteita hiljalleen ja puuttuvia tuotteita voi kysyä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimitse. Otamme myös vastaan vinkkejä tuotteista, joita haluaisit nähdä meidän myyvän ja selvitämme saatavuuden yms. Pyrimme reagoimaan palautteisiin pikaisesti ja toivomme että olette mukana kehittämässä toimintaamme.

Tervetuloa asiakkaaksemme, tehdään rengastöistä entistä helpompaa ja edullisempaa!

Lahjakortti