Lisää eurooppalaisia tuotteita!

Tietoa valmistusmaista joissa tuotteitamme tuotetaan.

Rengastarvike.fi on pyrkimyksenään ollut aina tarjota parhaat mahdolliset hinnat ja parhaat mahdolliset tuotteet. Olemme pyrkineet aina tilaamaan tuotteet Euroopasta ja nyt olemmekin löytäneet venttiilitoimittajan joka pystyy tarjoamaan laadukkaita tuotteita lähes kiinatuotteiden hinnalla. Jo aikaisemminkin venttiilimme on valmistettu Saksassa, mutta jatkossa kaikki myymämme venttiilit ovat Saksassa valmistettuja ja TUV-hyväksyttyjä.

Myös ATS rengasrasvat ovat saksalaista alkuperää. Rengasrasvat ovat laadukkaita ja hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä verrattuna moneen tunnettuun merkkiin.

Rengaspainoissa siirrymme kokoajan lähemmäksi puolalaista tuotantoa, esim lyöntipainoista Zn ja Pb painot ovat Puolassa valmistettuja, erittäin laadukkaita ja todella hyvin hinnoiteltuja. Lisäksi liimapainoista uudet 12×5g x100kpl 5Star paketit ovat Puolassa valmistettu. Yleensä helpoimmat säästökohteet löytyvätkin oikean hintaisten painojen valitsemisesta, sillä rengaspainokustannukset ovat yllättävän suuri osa rengasliikkeen kulurakennetta. Oikeilla painoilla voit saada merkittäviäkin säästäjä aikaan.

Lahjakortti